Det här är vi

Prototyp grundades 2011 med två uttalade mål; att skapa en arbetsplats där vi kunde få utlopp för vår kärlek till ny teknologi och vacker kod, samt att skapa en arbetsmiljö fokuserad på trivsel och känslan av att komma hem. Fem år senare kan vi konstatera att vi nog är på rätt väg och att vår fokus på riktigt bra kod och riktigt duktiga medarbetare har lett till en del intressanta vanor.

Till exempel så har vi en policy mot övertid och vi spenderar åtminstone två veckor varje år i vad vi kallar vår prototyp-bootcamp, där vi realiserar egna idéer, såsom katt-selfie-lådor, molnuppkopplade högtalare och lampor som underlättar jobbpendlingen.

Vi har också hunnit med att ta fram vår egen lättrörliga och prototypbaserade utvecklingsmetodik som hjälper oss att leverera projekt på tid och budget. Det är därför vi vågar ha en policy mot övertid och det är nog också därför man kan hitta Handelsbanken, ICA, Samsung och Visma, samt flera av Stockholms större digitalbyråer bland våra kunder.

Har du en idé som behöver realiseras, en affärsmodell att omkullkasta eller en riktigt bra produkt i pipeline? Vi hjälper dig gärna att skapa något fantastiskt. Titta förbi på en fika så berättar vi mer om vad vi gör och framförallt, varför vi gör det.